De pups hebben het de afgelopen week goed gedaan, maar mama Kara is al van zaterdag ziek. Kara heeft een zware maag en darmontsteking en wil bijna niks eten. Als mama Kara niet veel eet dan heeft ze ook bijna geen melk. Wij moeten de pups nu papje bijgeven met de fles wat heel veel tijd in beslag neemt. Wij zijn bijna heel de dag bezig met de pups eten te geven en te verzorgen. Wegens tijdsgebrek zijn er de afgelopen week niet veel foto’s geplaatst op Facebook en de website.

Na 10 dagen hebben alle puppies hun gewicht al meer dan verdubbeld. Maar ze doen dan ook niets anders dan drinken en slapen. Wat een leven…

De oogjes beginnen nu allemaal open te gaan. Maar de eerste dagen zullen ze enkel wazig kunnen zien. Maar het is wel meteen een heel ander zicht als ze je beginnen aan te kijken. Tot nu toe hebben ze alles op hun reuk gedaan. Binnen een paar dagen gaan ze beginnen horen. Altijd leuk als ze alles beginnen te verkennen.

Donderdag hebben we de warmtelamp uitgedaan. Vanaf nu kunnen de puppy’s zelf hun temperatuur regelen.

Vandaag heb ik voor de 1ste dag de puppy’s ontwormt. De 1ste keer lukt dat vrij vlot, maar de komende twee dagen gaat het een gevecht worden want het ontwormingsmiddel vinden ze niet zo lekker.

In het weekend krijgen de puppies hoog bezoek van hun toekomstige baasjes