Informatie Rebbels Dream Rottweilers

Rebbels Dream Rottweilers

Welkom bij rottweilerkennel Rebbelsdream.

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Nancy en ben een echte hondenliefhebster. Sinds mijn jeugd heb ik altijd honden gehouden. Mijn eerste Rottweiler kocht ik in 1990 en vandaag ben ik de gelukkige eigenaar van 5 Rottweilers. Mijn passie voor Rottweilers leidde in 2003 tot het kweken van ons eerste nestje. Onze honden beschikken overdag over een ruime tuin waar ze kunnen spelen en rennen naar hartenlust maar ’s avonds komen alle honden binnen om te overnachten. Op deze manier en samen met nog vele andere activiteiten, zoals met de pups in de bolderkar naar de kermis, krijgen de pups een sociale opvoeding.

3x per week train ik met onze honden en gaf zelf 13 jaar les in een hondenschool. Regelmatig deelnemen aan wedstrijden ” gehoorzaamheid” en ” flyball ” is een must voor elke fokker. Zo vind U onze kennelnaam steevast terug in deze wedstrijduitslagen. Om lekker te ontspannen wandel ik dagelijks met onze honden.

Een tweede aspect is het deelnemen aan schoonheidsshows georganiseerd door de Belgische Rottweilerclub (BRK) waar onze kennel uiteraard bij aangesloten is.

Al onze teven zijn geslaagd voor de rasstandaardtest en hebben allen het fokcertificaat Sint-Hubertus. Hun DNA is getest en opgeslagen en alle teven werden onderzocht op HD, ED,SD,DCM en JLPP.

Wij kweken maximaal 2 nestjes per jaar. Een pup reserveren bij ons behoord tot de mogelijkheid. Alle pups krijgen stamboom Sint-Hubertus, zijn gechipt, volledig inge├źnt en ontwormd. Tijdens de opvoeding van onze pup in zijn nieuw gezin begeleid ik je graag indien dit nodig mocht blijken.

Ps: Ik verzamel ook beeldjes van Rottweilers en mijn collectie telt momenteel ruim 300 stuks

Heeft u interesse of vragen? Maak een afspraak en kom vrijblijvend een keer kijken; u bent van harte welkom!