Zowel de pups als Kara die terug hersteld is hebben het de afgelopen week goed gedaan. Wij hebben de pups nog wel een paar keer per dag met het flesje eten gegeven om Kara wat te sparen.

Vanaf vandaag ga ik de pups melk geven uit een bakje zodat ze alleen leren drinken De komende dagen gaan ze 3 keer per dag melk krijgen en tegen het einde van de week krijgen ze vlees bij hun melk. Maar de melk van de mama vinden ze toch nog altijd beter.

De puppy’s zijn nu 3 weken en slapen dus nog heel veel. Als ze wakker zijn is dat momenteel nog maar 10 minuutjes na het drinken.

Het deurtje van de werpbak staat open en de puppy’s komen er al alleen uit. Dus ze kunnen lopen waar ze willen en beginnen op verkenning te gaan,waarna ze dan een lekker zachte knuffel gaan zoeken om op te slapen. Tijdens de nacht slapen de pups nog in hun werpbak.

Ze beginnen nu met elkaar te spelen en herkennen ook het speelgoed.

Ondertussen horen de pupjes en vanaf nu zet ik een cd op met allemaal geluiden speciaal voor pups. Ook de stofzuiger gebruiken we dagelijks zodat ze daar ook aan gewend worden.