Week 6 is begonnen voor de pups. Door het mooie weer zitten de puppies overdag buiten. Elke dag gaan ze verder op verkenning en lopen ze al flink mee tot achter in de tuin. We proberen de pups ook al op het gras hun behoeften te laten doen wat al aardig lukt.

Zondag heb ik de werpbak afgebroken en twee benches gezet. Deze avond gaan ze voor het eerst in een bench zodat ze het al gewoon zijn als ze volgende week naar hun baasje gaan.

De pupjes hebben afgelopen woensdag en donderdag drukke dagen beleefd.
Woensdagavond zijn de pupjes met hun baasje naar de kermis en het vuurwerk in Ramsel geweest. De eerste 5 minuutjes waren de pupjes wat onder de indruk van al het lawaai en aandacht dat ze krijgen op de kermis. Zoals je op de foto’s kan zien waren ze het snel gewend. Na al de nieuwe geluiden en aandacht waren de pupjes zo moe dat zelfs het lawaai van het vuurwerk hun niets meer kon schelen.
Donderdag hebben ze hun 1ste autoritje gedaan om mee naar het communiefeest van Robbe te gaan.

Volgende week dinsdag komt de dierenarts om ze te onderzoeken, te enten, DNA te nemen en te chippen. In de loop van de week krijg ik nog nestcontrole van de Rottweilerclub.

Nu zitten ze echt in hun bijtfase en er gewoon tussendoor lopen zonder dat ze in uw broek, schoenen hangen is onmogelijk. Ook om foto’s te nemen wordt het steeds moeilijker want als je ergens gaat zitten komen ze allemaal naar u gelopen om dan stiekem eens te bijten. Want alles is toch zo fijn om in te bijten.